top of page
Henk de Haan, Jakob Pieterman van SKY TV en Timothy Maduro van Delta Fiber
Netwerk voor de Eemsdeltahal. Foto: Bram Noordhuis

Bingo spelen is populair. En daar speelt de Eemsdeltahal in Delfzijl op in. Het wordt meteen groot aangepakt. Donderdag 8 december is de eerste editie van het bingo-evenement dat elke maand gaat plaatsvinden.

Het wordt bingo met entertainment, onder aanvoering van Henk de Haan die niet alleen presentator is, maar ook het bingospel speelt en leidt. Deelnemers beginnen om 18.00 uur met een laat brunchbuffet, met een uitgebreide luxe broodmaaltijd, soep en salade. Voor het bedrag van 29,50 euro krijgen de deelnemers er GRATIS tien ronden bingo bij.

Tijdens de bingo is er 1 keer een hoofdprijs van 400 euro te winnen, vijf keer 100 euro, een keer 250 en een keer 150 euro. Als verrassing is er in de pauze een GRATIS TOMBOLA met de verloting van prijzen op  gereserveerde tickets.

SKYTV is samen met Delta Fiber Netwerk, dat momenteel glasvezel aanlegt in de regio, sponsor van de bingo.

‘Rekenen op 300, 400 Bingo liefhebbers.’

Directeur Jakob Pieterman van SKY TV is enthousiast over deze opzet. „Het zorgt weer voor extra reuring in Delfzijl. Je ziet overal in het land en ook in onze provincie kleinere en grotere bingo’s die heel goed bezocht worden. Er is behoefte zat aan. Landelijk is er bijvoorbeeld elke woensdagmiddag een bingo op internet waar 1,5 miljoen mensen aan meedoen. Het kost niks, er zijn leuke prijsjes en het is een prima tijdverdrijf voor met name ouderen. Het is een laagdrempelig middagje uit. Wij gaan het op donderdagavond houden, een avond waarop er verder toch niet zoveel te doen is. We mikken niet alleen op ouderen, maar ook op huisvrouwen, alleenstaanden en anderen die een leuk avondje uit willen. We rekenen op zo’n 300, 400 mensen. Dat brunchbuffet wordt echt wat bijzonders, de bingo heeft mooie prijzen en Henk de Haan maakt er een gezellige boel van. De extra verloting in de pauze is ook gratis. 

Breedtesport in de markt

Deze manier van sponsoren spreekt Pieterman aan. “Zo kunnen SKY TV en Delta op een leuke manier hun producten onder de aandacht brengen van het publiek. We werken hier samen, maar hebben elkaar ook nodig. Snel internet is ook een voorwaarde voor SKY TV om aan de weg te timmeren. We leveren niet alleen een compleet tv-pakket, met alle mogelijke zenders naar keuze, maar zijn ook druk bezig om breedtesport in de markt te zetten. Dat doen we door middel van live uitzendingen. We zijn al succesvol met uitzendingen van tractorpulling, maar gaan nu verder met amateursport als voetbal en zaalvoetbal. De eerste proefuitzendingen zijn inmiddels geweest en we zijn in gesprek met diverse clubs. We kunnen wedstrijden in beeld brengen met zelfsturende camera’s die mensen thuis live mee kunnen kijken. De beelden zijn ook opnieuw te bekijken als les- en leermateriaal voor trainers en spelers.”

Beide bedrijven zijn met een stand bij de bingo-avond aanwezig voor meer informatie.


Tickets zijn verkrijgbaar via: www.eemsdeltahal.com

bottom of page